Strona główna
O mnie
Blog
Akademia Online
Przepisy
Ciasta
Kremy
Artykuły
Dodatki do tortów
Połączenia smakowe
Do pobrania
Galeria
Kontakt
Newsletter

Kremy

Frużelina malinowa

Frużelina malinowa

Frużelina malinowa dodaje lekkiego owocowego akcentu w każdym torcie, szczególne pasuje jednak do nieco cięższych orzechowych aromatów.
Czytaj całość
Krem maślany, mleczny do dekoracji

Krem maślany, mleczny do dekoracji

Ten krem na bazie masła ma wyjątkowy mleczny smak i świetnie nadaje się do dekorowania tortów nie obłożonych masą cukrową.
Czytaj całość
Krem mascarpone aromatyzowany kwiatem lipy

Krem mascarpone aromatyzowany kwiatem lipy

Delikatny i wyjątkowo aksamitny krem aromatyzowałam wywarem z kwiatów lipy, który nadał mu specyficzny, delikatny aromat.
Czytaj całość
Krem mascarpone o smaku sernika

Krem mascarpone o smaku sernika

Skomponowałam ten krem specjalnie do wielkanocnego tortu, by dodatkowo podkreślał jego świąteczny charakter aromatem sernika.
Czytaj całość
Beza włoska

Beza włoska

Beza włoska to beza zaparzana gorącym syropem cukrowym. Kojarzycie z dzieciństwa "ciepłe lody? Właśnie tak powstają.
Czytaj całość
Krem mascarpone z białą czekoladą

Krem mascarpone z białą czekoladą

Krem z serka mascarpone idealnie komponuje się z białą czekoladą. Jest delikatny, nie za słodki - doskonały.
Czytaj całość
Poprzednia
Następna
Poznaj słodkie piny profilu Kawał Ciacha
Kategorie bloga

Torty Ciasta Kremy Dodatki do tortów Połączenia smakowe Szkolenia Artykuły
a b c d e
Polityka prywatności