Krem mascarpone Oreo mleczny
Serek mascarpone świetnie sprawdził się w kremie o smaku oreo, a dodatek kondensowanego mleka nadał mu cudownie kremową konsystencję i mleczny smak. To wersja kremu dla "Zlizywaczy" czyli tych, którzy ponad ciasteczko, przedkładają delikatny smak nadzienia.
Czytaj całość
Żelka żurawinowa do tortu
Żurawinowa żelka do tortu ma wyrazisty smak i wprowadza lekko kwaśny kontrast pomiędzy słodkie kremy. Dodaje jednocześnie do tortu nieco inną, żelową teksturę.
Nie byłabym sobą bez małej, smakowej ingerencji, dlatego smak żurawiny złamałam nieco słodkim aromatem goździków, musisz spróbować. :)
Czytaj całość
Nie byłabym sobą bez małej, smakowej ingerencji, dlatego smak żurawiny złamałam nieco słodkim aromatem goździków, musisz spróbować. :)
Żelka aronia - gruszka do tortu
Żelka o wyrazistym smaku wprowadza kontrast pomiędzy słodkie kremy i urozmaica teksturę tortu lub deseru. Tym razem połączyłam wyrazisty smak aronii i delikatnej gruszki. Ze względu na swój smak i wyjątkowy kolor, z pewnością nie przejdzie niezauważona.
Czytaj całość
Żelka sprite do tortu
Żelka dodaje wyjątkowych doznań smakowych do tortu nie tylko ze względu na swoją konsystencję, ale także intensywny smak. Już od jakiegoś czasu kusiło mnie by wypróbować Sprite jako łącznik i kontrast smakowy jednocześnie.
Czytaj całość