Krem maślany ganache
To intensywnie czekoladowy krem na bazie śmietanki, czekolady i masła. Ma konsystencję idealną do obłożenia tortu, kolor w sam raz na korę i smak, który sprawia, że może nie doczekać włożenia do tortu ;)
Czytaj całość
Krem cytrynowy
To wyrazisty i intensywnie cytrynowy krem, który idealnie nadaje się jako kontrast smakowy do bardzo słodkich kremów. Łączy w sobie kremowy smak śmietanki z serkiem oraz lemon curd.
To idealny krem do przełamania intensywnej słodyczy bezy Pavlovej.
Czytaj całość
To idealny krem do przełamania intensywnej słodyczy bezy Pavlovej.
Frużelina borówkowa
To moja ulubiona frużelina. Borówki nie są zbyt słodkie i mają nieco naturalnego kwasku. Absolutnie zauroczyły mnie jednak kolorem, jakiego nabierają podczas ogrzewania - jak to określiła moja przyjaciółka: głęboko pieceacake'owy
Czytaj całość
Krem borówkowy
To pyszny krem z borówek amerykańskich, niezbyt słodki, o pełnym owocowym smaku z lekką kwaskową nutą. Doskonale balansuje słodycz cięższych kremów przykład karmelowego czy chałwowego.
Świetnie sprawdzi się także na babeczkach czy delikatnej Pavlovej.
Czytaj całość
Świetnie sprawdzi się także na babeczkach czy delikatnej Pavlovej.