Strona główna
O mnie
Blog
Akademia Online
Przepisy
Ciasta
Kremy
Artykuły
Dodatki do tortów
Połączenia smakowe
Do pobrania
Galeria
Kontakt
Newsletter
Kremy
Gruszki karmelizowane w winie
Karmelizowane gruszki to bardzo aromatyczny dodatek do deserów, często wykorzystuję je do przełamania smaku kremu i dodania do niego nieco twardszych cząstek.
Czytaj całość
Krem mascarpone z nutą cytryny
To bardzo prosty krem do tortu, który pasuje do każdego innego. Ten krem na bazie serka mascarpone i kremowej śmietanki odświeża nuta świeżej cytryny, dlatego świetnie nadaje się jako dopełnienie innych intensywniejszych aromatów w torcie.
Czytaj całość
Krem mascarpone - tiramisu
Klasyczny, włoski krem tiramisu z serka mascarpone, jajek i cukru nie da się porównać z niczym. Delikatny, kremowy, wprost rozpływa się w ustach, To klasyczny krem z deseru tiramisu i wielu jego wariacji.
Czytaj całość
Poprzednia
Następna