Strona główna
O mnie
Blog
Akademia Online
Przepisy
Ciasta
Kremy
Artykuły
Dodatki do tortów
Połączenia smakowe
Do pobrania
Galeria
Kontakt
Newsletter

Dodatki do tortu

Frużelina borówkowa

Frużelina borówkowa

To moja ulubiona frużelina. Borówki nie są zbyt słodkie i mają nieco naturalnego kwasku. Absolutnie zauroczyły mnie jednak kolorem, jakiego nabierają podczas ogrzewania - jak to określiła moja przyjaciółka: głęboko pieceacake'owy
Czytaj całość
Karmelizowane plastry gruszek

Karmelizowane plastry gruszek

Karmelizowane plastry gruszek w odcieniach czerwieni, żółci i złota okryły jesienny tort urodzinowy.
Czytaj całość
Frużelina malinowa

Frużelina malinowa

Frużelina malinowa dodaje lekkiego owocowego akcentu w każdym torcie, szczególne pasuje jednak do nieco cięższych orzechowych aromatów.
Czytaj całość
Frużelina mango

Frużelina mango

Frużelina mango dodaje lekkiego owocowego akcentu w każdym torcie, szczególne pasuje jednak do nieco cięższych orzechowych aromatów.
Czytaj całość
Frużelina truskawkowa

Frużelina truskawkowa

Truskawki to owoce używane w tortach najczęściej. Mogą być świeże lub w postaci frużeliny.
Czytaj całość
Lemon curd

Lemon curd

Lemon curd - doskonałe słodko-kwaśne połączenie wprowadza orzeźwienie cytryn i pomaga przełamać słodycz tortowych kremów.
Czytaj całość
Poprzednia
Następna
Poznaj słodkie piny profilu Kawał Ciacha
Kategorie bloga

Torty Ciasta Kremy Dodatki do tortów Połączenia smakowe Szkolenia Artykuły
a b c d e
Polityka prywatności