Strona główna
O mnie
Blog
Akademia Online
Przepisy
Ciasta
Kremy
Artykuły
Dodatki do tortów
Połączenia smakowe
Do pobrania
Galeria
Kontakt
Newsletter

Smakowite nowości na blogu

Tort cytrynowo - różany

Tort cytrynowo - różany

Subtelny, lekko cytrusowy tort z nutą wanilii, oblany dripem z białej czekolady skrywa w środku delikatną, różaną żelkę z kwiatowymi płatkami.
Czytaj całość
Żelka do tortu o smaku dzikiej róży

Żelka do tortu o smaku dzikiej róży

Żelka o subtelnym aromacie kwiatów dzikiej róży w delikatnym kremie urozmaica smak i wprowadza odmienną, stałą teksturę galaretki.
Czytaj całość
Tort porzeczkowo - kokosowy

Tort porzeczkowo - kokosowy

Wyraźnie kontrastujący smakami, aromatyczny torcik porzeczkowo-kokosowy z delikatnym aromatem migdałów i białej czekolady. Przemawia do Ciebie? :)
Czytaj całość
Krem ananasowy

Krem ananasowy

To intensywnie ananasowy krem. Łączy kremowy smak śmietanki z serkiem, białej czekolady z pineapple curd.
To druga oś smakowa tropikalnego tortu o smaku Pina colady.
Czytaj całość
Beza w czekoladzie do tortu

Beza w czekoladzie do tortu

Beza może stanowić osobną warstwę "ciasta" w torcie, ale może także być chrupiącym elementem wewnątrz kremu.
Urozmaica strukturę tortu i zaskakuje kruchością w kremowym wnętrzu, ale jak sprawić by pozostała chrupiąca?
Czytaj całość
Tort orzechowo - kawowy

Tort orzechowo - kawowy

Cudownie aromatyczny torcik orzechowo-kawowy z nutą białej czekolady i chrupiącą bezą wewnątrz.
Zaskakuje kruchą słodyczą w aksamitnym kremie i przywodzi na myśl kremowe latte. :)
Czytaj całość
Poprzednia
Następna
Poznaj słodkie piny profilu Kawał Ciacha
Kategorie bloga

Torty Ciasta Kremy Dodatki do tortów Połączenia smakowe Szkolenia Artykuły
a b c d e
Polityka prywatności