Tort cytrynowo - różany
Subtelny, lekko cytrusowy tort z nutą wanilii, oblany dripem z białej czekolady skrywa w środku delikatną, różaną żelkę z kwiatowymi płatkami.
Czytaj całość
Żelka do tortu o smaku dzikiej róży
Żelka o subtelnym aromacie kwiatów dzikiej róży w delikatnym kremie urozmaica smak i wprowadza odmienną, stałą teksturę galaretki.
Czytaj całość
Tort porzeczkowo - kokosowy
Wyraźnie kontrastujący smakami, aromatyczny torcik porzeczkowo-kokosowy z delikatnym aromatem migdałów i białej czekolady. Przemawia do Ciebie? :)
Czytaj całość
Krem ananasowy
To intensywnie ananasowy krem. Łączy kremowy smak śmietanki z serkiem, białej czekolady z pineapple curd.
To druga oś smakowa tropikalnego tortu o smaku Pina colady.
Czytaj całość
To druga oś smakowa tropikalnego tortu o smaku Pina colady.