W Cukrowym Ogrodzie
Jestem Izabell i uczę Cukrowych Artystów jak tworzyć realistyczne kwiaty cukrowe do bezpiecznej dekoracji tortów.
Sprawiając, by Twoje torty zakwitły możesz wynieść je na zupełnie nowy poziom i przyciągnąć klientów premium, bo kwiaty cukrowe, to jedne z najwyżej wycenianych, cukierniczych dekoracji.
O mojej pasji, inspiracji, kwiatach cukrowych i nie tylko opowiem Ci w majowym numerze "Mistrza Branży"
Czytaj całość
Sprawiając, by Twoje torty zakwitły możesz wynieść je na zupełnie nowy poziom i przyciągnąć klientów premium, bo kwiaty cukrowe, to jedne z najwyżej wycenianych, cukierniczych dekoracji.
O mojej pasji, inspiracji, kwiatach cukrowych i nie tylko opowiem Ci w majowym numerze "Mistrza Branży"
Tort piernikowo - żurawinowy
Przez całą zimę nosiłam się z zamiarem dodania wyrazistego akcentu do zimowych tortów, testowałam i ostatecznie padło na żurawinę. Doprawiłam ją dymnym goździkiem, który idealnie komponuje się zarówno z piernikiem jak i gruszkami. I tak powstał ten cudownie zbalansowany smakowo tort.
Czytaj całość
Żelka żurawinowa do tortu
Żurawinowa żelka do tortu ma wyrazisty smak i wprowadza lekko kwaśny kontrast pomiędzy słodkie kremy. Dodaje jednocześnie do tortu nieco inną, żelową teksturę.
Nie byłabym sobą bez małej, smakowej ingerencji, dlatego smak żurawiny złamałam nieco słodkim aromatem goździków, musisz spróbować. :)
Czytaj całość
Nie byłabym sobą bez małej, smakowej ingerencji, dlatego smak żurawiny złamałam nieco słodkim aromatem goździków, musisz spróbować. :)
Tort piernikowo - jabłkowy
Na czas Bożego Narodzenia przygotowałam specjalne, pachnące Świętami połączenie smakowe. Znajdziesz tu aromatyczne korzenie, prażone jabłko i nuty smażonej w cukrze skórki pomarańczowej.
Czytaj całość