Tort pina colada
Tort o smaku piña colada powstał z połączenia aromatów kokosa, ananasa i wanilii, w ramach niespodzianki dodałam jeszcze żelkę pomarańczową. Niniejszym jestem gotowa na lato. :)
Czytaj całość
Tort malinowo - czekoladowy
Tort malinowo - czekoladowy powstał z połączenia aromatów malinowego musu, kokosa i oreo, czyli ulubionych smaków Anity. Dwie osie smakowe to maliny i czekolada - czyli połączenie idealne, reszta aromatów stanowi subtelne dopełnienie.
Czytaj całość
Chrupka do tortu o smaku oreo
Chrupka urozmaica strukturę tortu już przez sam fakt, że włożona do kremu pozostaje chrupiąca. Dodatkowo wnosi intensywny smak czekolady.
Czytaj całość
Tynk ganache z białej czekolady z masłem
Tradycyjny ganache to połączenie na ciepło czekolady z wysokoprocentową śmietanką, ale biała czekolada, to nie do końca czekolada.
Dlatego aby ułatwić rozprowadzanie i zapewnić odpowiednią stabilność masy połączyłam go z masłem. To wręcz idealny krem do tynkowania tortu.
Czytaj całość
Dlatego aby ułatwić rozprowadzanie i zapewnić odpowiednią stabilność masy połączyłam go z masłem. To wręcz idealny krem do tynkowania tortu.