Strona główna
O mnie
Blog
Akademia Online
Przepisy
Ciasta
Kremy
Artykuły
Dodatki do tortów
Połączenia smakowe
Do pobrania
Galeria
Kontakt
Newsletter
Akademia Kawał Ciacha rozpoczyna czwarty rok słodkiej nauki

Akademia Kawał Ciacha rozpoczyna czwarty rok słodkiej nauki

Szkolenie
wpisy podobne:

Jak zrobić tulipany do dekoracji tortów - szkolenie onlineJak zrobić tulipany do dekoracji tortów - szkolenie onlineJak zrobić narcyzy w dwóch odmianach do dekoracji tortów - szkolenie onlineJak zrobić narcyzy w dwóch odmianach do dekoracji tortów - szkolenie onlineJak zrobić hortensje do dekoracji tortów - szkolenie onlineJak zrobić hortensje do dekoracji tortów - szkolenie onlineJak zrobić Eukaliptus i Starzec - rośliny do dekoracji zimowych tortów - szkolenie MasterClassJak zrobić Eukaliptus i Starzec - rośliny do dekoracji zimowych tortów - szkolenie MasterClass
Kończy się pierwszy tydzień nowego roku szkolnego, czyli czas, w którym pomagamy dzieciakom złapać szkolny rytm.
Teraz czas zadbać o własny rozwój.

Akademia Kawał Ciacha rozpoczyna czwarty rok słodkiej edukacji, a chciałam tylko dotrzeć ze szkoleniami technik cukiernictwa artystycznego do tych z Was, którzy w pandemii nie mogli opuścić swoich domów.
Okazało się jednak, że wolność i wygoda jaką dają szkolenia online, sprawiają, że wirtualne ławki Akademii zapełniają się bardzo szybko. Zwłaszcza we wrześniu - z nową energią i zapałem.

Dziękuję za zaufanie.

Obrazek: Materiały edukacyjne tworzę dla Was własnoręcznie

Zaplanowałam sporo na ten rok w Akademii, a większość tematów pochodzi wprost od Was.


Zacznijmy od Smakowej Bazy Akademii



Baza ekskluzywnych połączeń smakowych z przepisami

To specjalne miejsce w strefie subskrypcyjnej Akademii, gdzie znajdziesz kompletne przepisy na torty i nie tylko. Umieszczam tam połączenia smaków i tekstur, które zachwyciły moich klientów, a teraz mogą zachwycić Twoich i są dostępne tylko dla moich słuchaczy.

Gotowe i sprawdzone przepisy oraz połączenia łatwo dopasujesz do swoich preferencji lub upodobań smakowych klientów, posłużą Ci także jako baza do tworzenia własnych kompozycji warstw i tekstur.

Co miesiąc do bazy trafi kolejny torcik dopasowany do pory roku i sezonowych smaków.

Już we wrześniu zapraszam na tort cytrynowo-gruszkowy z nutą aronii, w sam raz na owocowe zakończenie lata.

Obrazek: Tort cytrynowo gruszkowy z nutą aronii


Pierwszy temat przewodni: papier jadalny




To temat, o który dostaję najwięcej pytań, więc postanowiłam podejść do niego kompleksowo.

Rozpoczniemy szkoleniem z cyklu Musisz Wiedzieć, czyli wszystko o papierach w dekoracji cukierniczej: rodzaje, właściwości, możliwości i ograniczenia.

Drugie szkolenie obejmie aspekt narzędzi w pracy z papierem jadalnym czyli Słodki Warsztat.

Następnie do Akademii trafi 12 video szkoleń technicznych, krok po kroku, w których pokażę Ci jak wykonać konkretne dekoracje z różnych rodzajów papieru jadalnego i jak ozdobić nimi tort.


Co chciałabyś wiedzieć o papierze jadalnym?
Już wkrótce możesz wiedzieć wszystko
Poprzedni
Poznaj słodkie piny profilu Kawał Ciacha
Kategorie bloga

Torty Ciasta Kremy Dodatki do tortów Połączenia smakowe Szkolenia Artykuły
a b c d e
Polityka prywatności