Jak zorganizować słodki biznes?
To kolejny etap rozszerzający dostępne już w Akademii:
planner tortu - kompletne narzędzie, w którym zaplanujesz i osadzisz w czasie nie tylko wszystkie elementy tortu lub innego słodkiego projektu ale i prace z nim związane, zwłaszcza, kiedy nad zadaniem pracuje zespół i ważne jest zebranie wszystkich istotnych informacji w jednym miejscu oraz
kompletny formularz projektu tortu - który uwzględnia wszystkie aspekty projektowania tortu od personalizacji, ilości porcji, połączeń smakowych, projektu dekoracji, aż do wymogów technicznych.
To zbiór wyjątkowych narzędzi do organizacji działań związanych ze słodkim biznesem. Planowanie zadań, obsługa zamówień, przygotowanie projektów czy ich rozliczenie jest znacznie łatwiejsze, kiedy wykorzystamy dedykowane plannery, grafiki czy formularze.
Znajdziesz tu pomoce dostosowane do Twoich potrzeb, na różnych poziomach szczegółowości, sama decydujesz czy wolisz planować w okresach tygodniowych, czy miesięcznych i kontrolowanie jakich danych jest dla Ciebie ważne. Przygotwałam dla Ciebie też formularz zamówienia i załączniki, na których przygotujesz projekt dla klienta - wystarczy, że dodasz swoje logo.
Czego się nauczysz
- jak zaplanować pracę nad projektem
- jak koordynować kilka projektów
- jak uporządkować zamówienia
- jak kontrolować wolne terminy
- jakie informacje zebrać w zamówieniu
- jak przygotować projekt dla klienta
i wiele, wiele więcej.
Materiały dodatkowe do kursu
- Tygodniowy planner Cukrowej Artystki
- Miesieczny planner Cukrowej Artystki
- Miesięczny planner zamówień
- Formularz zamówienia
- Załącznik do zamówienia - projekt
- Załącznik do zamówienia - warstwy
Przejdź do kursu i odkryj naszą profesjonalną platformę słodkich kursów online.
Wykup dostęp do wszystkich szkoleń Akademii