Jak przygotować stabilny i rozpływający sie w ustach tort, gotowy pod każdy rodzaj dekoracji?
Przygotowanie pysznego i eleganciego tortu obejmuje wiele etapów: projekt, pieczenie biszkoptów, przygotowanie kremów, złożenie tortu oraz otynkowanie i każdy z nich wymaga wiele specjalistycznej wiedzy. Dla każdej Cukrowej Artystki, zwłaszcza początkującej to jednak niezbędna baza, żeby tworzyć artystycznie dekorowane torty dla bliskich lub na sprzedaż.
I o ile doświadczenia nabywamy z czasem, to w poszukiwaniu wiedzy, nie musisz już tracić czasu na mozolne przeszukiwanie internetu lub wydawać miliona monet na kursy stacjonarne.
Ten kurs omawia kompleksowo przygotowanie smacznego i stabilnego toru od projektu po położenie odpowiedniego tynku, albo i nie ;)
To czasem duże wyzwanie i wiele może pójść nie tak, dlatego poprowadzę Cie krok po kroku, do tortu idealnego.
Czego się nauczysz
- jak zaprojektować tort
- jak wyznaczyć idealny kawałek tortu
- dlaczego personalizacja to klucz
- jak łączyć smaki
- jak upiec biszkopt idealny
- jak przygotować krem idealny
- co jeszcze można włożyć do tortu
- jak dobrać tynk pod dekorację
- jak zaplanować pracę nad tortem
i wiele, wiele więcej.
Materiały dodatkowe do kursu
- workbook na każdy etap
- kalkulator porcji
- przelicznik składników
- tabela połączeń smakowych
- planner tortu
Uzupełnieniem do tego kursu są praktyczne lekcje z cyklu pierwsze kroki, znajdziesz je w kursach uzupełniających.
Do każdego etapu jest również dostępny workbook w 4 częściach, nie zapomnij wydrukować go przed rozpoczęciem szkolenia.
Przejdź do kursu i odkryj naszą profesjonalną platformę słodkich kursów online.
Wykup dostęp do wszystkich szkoleń Akademii