Porzeczka i kokos to dla mnie dość egzotyczne połączenia. Ale czułam, że nie jest kompletne, dlatego dodałam jeszcze aromat migdałów i białej czekolady.
Mam nadzieję, że przypadną Ewie do gustu, bo to w końcu tort dla mamy :).
Jak Ci się podoba ta kompozycja? :)
A może Twoje ulubione smaki wciąż czekają na swoje połączenie? Daj mi znać, a skomponuję je dla Ciebie. :)
Nie do końca wiesz jak połączyć smaki w torcie?
Jest tyle możliwości, a dodatkowo ten sam smak odczuwamy zupełnie inaczej w cieście, kremie czy żelce.
Teraz możesz skorzystać z mojej wiedzy oraz praktycznego doświadczenia w tworzeniu kompozycji smaków tortów i deserów,
oraz ulubionych połączeń smakowych moich klientów.
Zebrałam je w Smakowej Bazie Akademii Kawał Ciacha wraz z dokładnymi przepisami i praktycznymi wskazówkami.